Menu

Sport
HAGI, APROAPE DE REVENIRE

Ianis Hagi e aproape de o revenire incredibilă în Liga I. Viitorul Constanţa, club patronat de Gică Hagi, a făcut o ofertă clară pentru mijlocaşul de 19 ani: 2 milioane de euro, adică preţul plătit de Fiorentina acum 1 an și șase luni, atunci când l-a achiziţionat.

FC Viitorul a anunţat, joi, prin intermediul unui comunicat de presă, că a făcut o ofertă de transfer definitiv al mijlocaşului Ianis Hagi de la Fiorentina, pentru aceeaşi sumă pe care l-a vândut la clubul italian. Clubul din localitatea Ovidiu a transmis în mod oficial clubului Fiorentina, prin intermediul directorului sportiv, Pantaleo Corvino, o ofertă de cumpărare definitivă a jucătorului Ianis Hagi, pentru aceeaşi sumă plătită acum un an si jumatate. De altfel, în acese zile, acţionarul majoritar al clubului Viitorul, Gheorghe Hagi se află în Italia pentru a încerca să finalizeze acest transfer.

Comunicatul clubului Viitorul vine la doar o zi după ce cotidianul italian La Nazione  a anunţat că Ianis Hagi se află pe lista jucătorilor de care Fiorentina s-ar putea despărţi în această iarnă. În vârstă de 19 ani, Ianis Hagi nu a jucat în niciun meci pentru Fiorentina, în acest sezon. Transferat în vara anului 2016 de la FC Viitorul, pentru două milioane de euro, fiul lui Gheorghe Hagi a strâns 48 de minute în ediţia trecută din Serie A, în două apariţii.

Cota de piaţă a mijlocaşului este de 750.000 de euro, conform site-urilor de specialitate.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>