Menu

Social
UCISĂ DE PROPRIUL UNCHI

Accident rutier grav, în judeţul Buzău. Evenimentul s-a produs azi-noapte, pe Drumul Național 10, pe raza localității Sătuc. Un șofer a pierdut controlul mașinii, a intrat într-o țeavă de gaze, după care s-a răsturnat. Lângă mașină a fost găsit cadavrul unei fetițe, desculță și îmbrăcată sumar. Conducătorul auto a fugit după accident și a fost prins în zori de polițiști.

Autoturismul marca Audi, cu număr de Neamț, a părăsit partea carosabilă chiar în dreptul unei stații GPL. O cameră de supraveghere a surprins trecerea în mare viteză a mașinii care avea motorul foarte turat. După ce a lovit țeava de gaze, autoturismul s-a răsturnat. În urma evenimentului rutier, o fetiță a murit, cadavrul ei fiind găsit în afara mașinii, la câțiva metri distanță. După ce a produs accidentul, șoferul s-a făcut nevăzut, fără să-i pese că a lăsat în urmă un copil mort. Operatorul stației GPL, cel care a sunat la 112, spune că nu a mai găsit pe nimeni lângă mașină după numai câteva minute de la producerea accidentului.

Victima, găsită desculță și îmbrăcată sumar, a fost identificată ca provenind dintr-o familie de rromi, cu opt copii, din localitatea Cândești. La fața locului au actionat și pompierii, deoarece existau scurgeri de gaze din conducta ruptă. De dimineață, poliţiştii au reuşit să dea de urma bărbatului care a provocat accidentul soldat cu moartea fetei de 11 ani. Este vorba despre un tânăr de 27 de ani, din Greceanca, care ar fi chiar unchiul minorei decedate.  El se urcase băut la volan, fiind găsit cu o concentraţie alcoolică de 0,11 mg/l alcool pur în aerul expirat. Polițiștii au mai aflat că șoferul vinovat nu posedă permis de conducere si plecase la un magazin din sat cu masina pe care abia o achitionase. Cel mai probabil, acesta va fi prezentat judecătorilor cu propunere de arestare preventivă pentru ucidere din culpă si fugă de la locul accidentului.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>