Menu

Administrativ
REGULAMENT PENTRU ASOCIAȚII

2018 aduce controale la asociațiile de proprietari din Rm. Sărat, ca urmare a nemulțumirilor sesizate de cetățeni Primăriei. Aleșii locali au aprobat recent regulamentul de înființare, organizare și funcționare a asociațiilor de proprietari, iar în baza prevederilor acestui document vor efectua verificări. Autoritățile își doresc ca reprezentanții asociațiilor de proprietari să aibă o mai bună comunicare atât cu instituțiile din subordinea Primăriei, dar mai ales cu cetățenii.

In ultima sedinta ordinara a consiliului municipal Rm. Sarat, din 2017, alesii locali au aprobat, cu unanimitate de voturi, regulamentul de infiintare, organizare si functionare a asociatiilor de proprietari. Pana la elaborarea acestui document, autoritatile s-au intalnit cu reprezentantii asociatiilor de proprietari si le-au cerut acestora sa vina cu amendamente. Totodata, pe site-ul Primariei au fost consultari publice, insa cei aflati la conducerea asociatiilor de proprietari nu au intervenit deloc. Odata aprobat regulamentul, autoritatile anunta ca vor demara controale la asociatiile de proprietari, pentru a se asigura ca acestea au o mai buna comunicare cu cei care locuiesc la bloc.

Si relatia dintre reprezentantii asociatiilor de proprietari si cei ai institutiilor din subordinea Primariei ar trebui sa se imbunatateasca. Asta pentru ca in zona blocurilor sunt multe probleme, iar pana acum cele mai multe asociatii de proprietari nu s-au implicat mai deloc in rezolvarea lor. In ultimii ani, multi dintre cetatenii din Rm. Sarat care au venit in audiente la primar sau viceprimar au reclamat problemele pe care le au cu reprezentantii asociatiilor de proprietari, motiv pentru care autoritatile au decis sa elaboreze un regulament de infiintare, organizare si functionare a asociatiilor de proprietari.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>