Menu

Social
ERA SĂ OMOARE PATRU COPII

Amănunte cutremurătoare ies la iveală după producerea accidentului rutier de pe raza localităţii buzoiene Sătuc, soldat cu moartea unei fetiţe. Poliţiştii au aflat că în maşina răsturnată au fost în total patru minori, cu  vârste cuprinse între 5 şi 9 ani. Este vorba despre fraţii fetei decedate, pe care şoferul, respectiv unchiul lor, i-a dus imediat acasă, minţindu-i că ambulanţa o va lua şi pe sora lor mai târziu. Faţă de bărbat poliţiştii au dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore şi a fost prezentat judecătorilor cu propunere de arestare preventivă pentru ucidere din culpă si fugă de la locul accidentului.

Practic, soferul băut și fără permis a fost la un pas să ucidă patru copii. Fetița moartă în  accident era cu încă trei frați în mașina care s-a răsturnat si se afla pe scaunul din fata. Cel puțin asta au stabilit polițiștii în urma anchetei. Potrivit mamei fetiţei care a decedat în urma accidentului, patru dintre cei şapte copii ai săi au plecat la miezul nopţii cu şoferul de 27 de ani, tatăl soţului ei, să cumpere dulciuri de la un magazin non-stop din localitatea buzoiană Berca. Chefuiseră toată seara, bucuroşi că tânărul din Greceanca tocmai îşi cumpărase un autoturism Audi, adică maşina implicată în teribilul eveniment rutier.

Un alt amănunt care a stârnit uimirea anchetatorilor este acela că unicul martor al evenimentului rutier, angajatul unei staţii GPL, deşi a ajuns foarte repede la locul tragediei, nu a găsit-o decât pe fetiţa decedată. Poliţiştii continuă cecetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>