Menu

Social
MAI MULTE ADOPȚII

Câinii comunitari din adăposturile din Rm Sărat încep să-și găsească stăpâni. În 2017, mai mulți iubitori de animale s-au prezentat la padocul Administrației Domeniului Public pentru a lua acasă un maidanez. Adopții s-au făcut și la Asociația de Protecția Animalelor ,,Câini Fericiți,,.

In ultimii ani, autoritatile din Rm. Sarat au desfasurat mai multe campanii pentru a-i determina pe cetateni sa ia in adoptie caini comunitari, din padocul Administratie Domeniului Public. Actiunile s-au desfasurat si in scolile din oras, sub slogan-ul ,,Fiecare caine merita un stapan,,, iar efectul acestora a inceput sa se faca simtit. Iubitorii de animale au adoptat in 2017, mai multi caini din adapostul Administratiei Domeniului Public, decat in anii trecuti.

Adoptii s-au facut si la Asociatia de Protectia Animalelor ,,Caini Fericiti,,. Persoanele care doresc sa ia acasa un caine trebuie sa isi ia angajamentul ca vor avea grija de el si nu il vor abandona. In cazul in care vor face acest lucru risca sa fie amendate.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>