Menu

Social
NOAPTE DE FOC

Noapte de foc pentru pompierii brăileni. Aceștia au intervenit la două incendii violente în municipiu, care s-au manifestat la câteva ore distanță unul de celălalt. Din fericire, în ambele cazuri s-au înregistrat doar pagube materiale. 

Prima alarma a fost data in jurul orei 23.25, la un imobil din municipiul Brăila, str. Odessa. Din cauza faptului că în zona respectivă casele sunt lipite una de alta, incendiul s-a propagat şi la alte două proprietăţi situate pe str. dr. Victor Dimitriu. S-a intervenit cu cinci autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD. Incendiul a fost lichidat în jurul orei 02.00.Cauza probabilă de producere a incendiului a fost un scurtcircuit la instalaţia electrică la unul dintre imobile.

La imobilul din str. Odessa nr. 13, au ars aproximativ 150 mp. acoperiş din lemn acoperit cu tablă, cca. 20 mp. acoperiş din lemn cu placi de azbociment de la o magazie, dar si 300 kg lemne de foc. De asemenea, tavanele şi pereţii, de la trei camere de locuit şi de la un hol s-au degradat. Pagube importante s-au inregistrat si la celelalte doua gospodarii din str. dr. Victor Dimitrie.

A doua alarma s-a dat la ora 06.30, la un imobil din str. Cireşului din municipiul Brăila. Împrejurarea care a dus la producerea incendiului a fost o acumulare de gaze de la o butelie de aragaz defectă. In urma incendiului au ars bunurile dintr-o încăpere de locuit.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>