Menu

Sport
OFERTĂ REFUZATĂ

Fiorentina a refuzat oferta de două milioane de euro făcută de Viitorul pentru transferul definitiv al lui Ianis Hagi. In Italia a apărut déjà o variantă despre adevăratele intenții ale lui Gheorghe Hagi pentru fiul său.

Italienii susțin că „Regele” nu ar fi vrut să îl răscumpere pe Ianis pentru a-l readuce și a-l folosi la Viitorul, ci pentru a-l vinde la un alt club din Europa, pe o sumă mai mare decât cele două milioane de euro oferite violeților. Saptamana trecuta, Viitorul a anunţat, printr-un comunicat oficial, că a transmis în mod oficial clubului Fiorentina o ofertă de cumpărare definitivă a jucătorului Ianis Hagi, pentru aceeași sumă plătită clubului italian.

Mai multe echipe s-au interesat de serviciile mijlocaşului de 19 ani, printre care SPAL, din Serie A TIM, dar și Pescara, Ascoli şi Empoli, toate 3 din liga a doua italiană. De asemenea, odată cu revenirea lui Fatih Terim la Galatasaray, s-a scris că „Împăratul” ar vrea să îl aducă pe Ianis, așa cum a făcut cu Hagi senior, în 1996. Hagi jr. a ajuns la Fiorentina în vara lui 2016, dar a prins doar 54 de minute pentru echipa mare a clubului, într-un an şi jumătate. În acest sezon, Ianis nu a fost folosit nici măcar un minut de antrenorul Stefano Pioli.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>