Menu

Social
ACUZAŢI DE MALPRAXIS

Caz șocant la Suceava! O femeie a murit la doar o zi după internare, pentru că medicii nu și-au dat seama că avea peritonită. Fiul femeii îi acuză pe doctori de malpraxis.

Barbatul a povestit, pe contul sau de Facebook, ca si-a dus mama la Spitalul Judetean Suceava, iar a doua zi, seara, aceasta a murit în spital fiindca medicii n-ar fi tratat-o corespunzator. La doua ore de la internare, fiul a fost chemat de un doctor care i-a spus ca mama lui este suspecta de diabet. Femeii i s-a facut ulterior o ecogra­­­fie abdominala si a fost internata la sectia de Terapie Intensiva, unde urma sa fie stabilizata.

A doua zi barbatul a fost sunat de la spital si a fost anuntat ca mama lui a murit si ca trebuie sa vina a doua zi dimi­neata la morga spitalului. El spune ca mama lui trebuia operata de peritonita de urgenta. În schimb, a stat o zi si o noapte agatata de un aparat de insulina si de o perfuzie. Conducerea spitalului a declansat o ancheta pentru a clarifica modul în care a fost diagnosticata si tratata femeia de 63 de ani.

Fiul a anuntat ca intentioneaza sa dea în judecata spitalul si medicii care s-au ocupat de caz.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>