Menu

Sport
TEME IN CANTONAMENT

vlcsnap-2015-02-03-12h05m16s14Juniorii îşi vor face temele în cantonamentele naţionalei. Iniţiativa a aparţinut oficialilor de la FC Viitorul iar Comisia Tehnica a Federatiei Romane de Fotbal a fost de acord. Astfel, 90 de minute din timpul juniorilor in stagiile de pregatire, vor fi dedicate zilnic studiului si temelor pentru scoala.

La iniţiativa celor de la Viitorul, Comisia Tehnică a Federaţiei Române de Fotbal a decis ca toţi juniorii de la loturile naţionale să recupereze materia pierdută la şcoală. Astfel, tricolorii vor fi obligaţi de cei din staff să îşi facă temele şi să înveţe vreme de 90 de minute în fiecare zi. De noua activitate se vor bucura întâi cei de la lotul de sub 17 ani, aceiaşi care la începutul anului au beneficiat de cursuri de psihologie sportivă, cursuri de limbă engleză şi de comunicare cu presa.

Pe site-ul oficial al Federaţiei Române de Fotbal a fost publicată informaţia conform căreia jucătorii vor studia cinci zile pe săptămână, având două zile libere. În ziua meciurilor, juniorii nu vor avea în program teme pentru şcoală.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>