Menu

Social
CURĂ DUPĂ OSPĂȚ

O cură de detoxifiere este binevenită după ce, de sărbători, ne-am răsfățat cu fel de fel de bucate tradiționale. O spun medicii, care în ultima perioadă au acordat îngrijiri unui număr mare de pacienți cu afecțiuni digestive. Cu puțină ambiție, prin mișcare și un consum mare de legume și fructe, ne putem recăpăta tonusul.

Ziua Sfantului Ioan Botezatorul a incheiat sirul sarbatorilor de iarna, perioada in care romanii au consumat din plin bucate traditionale, care abunda in grasimi si zaharuri. Medicii spun ca acum este momentul prielnic pentru a incepe o cura de detoxifiere. In perioada de detoxifiere nu trebuie sa uitam nici de miscare. Specialistii recomanda exercitiile care sa stimuleze metabolismul, iar acestea trebuie efectuate minim 30 de minute pe zi.

Desigur, in timpul curei de detoxifiere trebuie sa consumam apa si ceaiuri si sa evitam pe cat posibil bauturile racoritoare, care contin zahar, dar si pe cele alcoolice.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>