Menu

Sport
AUTOCARE PENTRU DEPLASARE

Buzoienii au ocazia să susțină echipa de handbal feminin SCM Gloria în cea mai grea deplasare a acestui sezon. Conducerea clubului buzoian pune la dispoziție autocare pentru fanii dornici să vadă meciul pe care echipa îl va disputa, sâmbătă după-amiază, la Constanța, în fața grupării Neptun. În cazul unei victorii, Gloria Buzău își consolidează prima poziție în Liga a doua, care asigură promovarea directă în Liga Națională.

Iniţiativă lăudabilă din partea conducerii clubului sportiv Gloria Buzău, care a decis să pună la dispoziţia suporterilor, gratuit, autocare pentru deplasarea de la Constanţa, la meciul pe care echipa feminină de handbal îl va susţine, sâmbătă, în prima etapă din returul Diviziei A. Cei interesaţi trebuie să se prezinte cu un act de identitate valabil la sediul publicaţiei „Arena Buzoiană”, din incinta Sălii Sporturilor, pentru a fi trecuţi pe un tabel şi a primi informaţii suplimentare. Înscrierile pentru deplasare se fac miercuri şi joi, în intervalul orar 11.00-17.00.

Partida de la Constanţa are o miză specială, în joc fiind promovarea directă în Liga Naţională. Dacă va câștiga acest meci, formația buzoiană are șanse foarte mari să termine sezonul pe locul I, care asigură prezența din toamnă în prima ligă. Dacă SCM Gloria conduce în clasament, la jumătatea întrecerii, cu maximum de puncte, 42, Neptun Constanţa, adversara de sâmbătă, ocupă locul 2 şi are 6 puncte mai puţin.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>