Menu

Social
NU L-A DEMIS

Premierul Mihai Tudose nu l-a demis pe şeful Poliţiei Române, buzoianul Bogdan Despescu. Prim-ministrul i-a cerut chestorului șef un raport într-o săptămână şi a felicitat Poliţia că l-a prins pe agresorul sexual. 

Premierul Mihai Tudose a anunţat, astazi, că a avut o discuţie cu şeful Poliţiei Române, buzoianul Bogdan Despescu, şi că a înţeles că nominalizarea pentru înlocuirea acestui a fost declinată, astfel că i-a cerut ca într-o săptămână să îi prezinte un raport cu măsurile luate urmare a cazului agentului de Poliţie care a agresat sexual doi minori într-un lift. Premierul a felicitat Poliţia pentru că l-a prins pe agresor în două zile.

Chestorul sef Bogdan Despescu s-a întâlnit astazi dimineaţă cu premierul Mihai Tudose la sediul Guvernului, pentru a-i prezenta un raport de activitate. Şeful Poliţiei Române are rang de secretar de stat, iar ordinul de eliberare din funcţie a acestuia ar trebui semnat de premierul Mihai Tudose.

 

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>