Menu

Sport
DEBUT INTERNAȚIONAL

Rezultate bune pentru Serena Jantea, o speranță a tenisului de masă din Rm Sărat, la debutul în competițiile internaționale! Sportiva de la Clubul Sportiv din Rm. Sărat a participat în ultima lună, la două concursuri internaționale, desfășurate în Serbia și Ungaria. La categoria 11 ani individual, Serena Jantea s-a clasat pe locurile 16, respectiv 10, din zeci de concurenți.

In luna decembrie, sportiva din Rm. Sarat a participat la prima ei competitie internationala de tenis de masa, desfasurata in Serbia, unde a obtinut rezultate care ii dau sperante pentru o cariera de succes. Saptamana trecuta Serena Jantea a concurat la Mini Cadet OPEN 2018, la Budapesta, turneu international la care au participat sportivi din 12 tari. După 3 zile intense, pline de emoții, Serena a reușit să obțină locul 9 la echipe din 32 și un surprinzător loc 10 la individual categoria Under 11.

Serena Jantea se declara multumita de rezultatele obtinute la cele doua competitii internationale, la care a participat pentru prima data si la care a avut de infruntat adversari bine pregatiti. Sportiva din Rm. Sarat, care anul trecut a obtinut numeroase medalii la tenis de masa, si-a stabilit deja obiectivele pentru 2018. Serena Jantea participa zilele acestea la Cupa României Juniori I și II, competitie care se desfășoară la Buzău.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>