Menu

Sport
APROAPE DE BILBAO

Cristian Ganea este foarte aproape de un transfer la Athletic Bilbao, după ce Viitorul ar fi acceptat o ofertă neașteptat de mică pentru fundașul stânga – în jurul a un milion de euro. Spaniolii anunță că discuțiile se prelungesc, dar și că pentru mutarea în La Liga a făcut lobby și Cosmin Contra.

Ganea (25 de ani) are tot sprijinul lui Contra pentru un transfer în campionatul care a oferit campioana Europei în ultimii 4 ani (de 3 ori Real Madrid și o dată Barcelona). Jurnalistii spanioli amintesc că tehnicianul Romaniei o cunoaște bine pe Bilbao, nu doar de pe vremea când era jucător în La Liga, ci și pentru că în această vară a avut-o adversară în preliminariile Europa League, pe când o antrena pe Dinamo.

Cristian Ganea a jucat 5 meciuri în naţionala mare a României, toate în 2017. Cosmin Contra l-a folosit în 3 dintre cele 4 meciuri jucate de naționala României cu el selecționer.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>