Menu

Social
VIOLATOR REȚINUT

La Constanța o copilă de doar 14 ani a fost la un pas să fie violată de un individ. Inicidentul s-a întâmplat în urmă cu două seri, în momentul în care fata a coborât din autobuz. Bărbatul a început să tragă de ea. Copila a țipat și un bărbat a intervenit. A sunat la 112 iar la scurt timp individul a fost prins. Aseară, un judecător din Constanța l-a trimis în arest preventiv pentru 30 de zile. Se pare că nu este la prima faptă de acest gen. Bărbatul a fost condamnat în Italia la 5 ani de închisoare.

Copila voia sa junga acasa cand a coborat din autobuz si a fost acostata de individul de 43 de ani. A tras de ea si ar fi incercat sa o atinga in zonele intime. Alertat de țipetele victimei, un bărbat a intervenit, moment în care agresorul s-a îndepărtat în fugă de la locul faptei. A fost insa prins la scurt timp, si retinut.

Virgil Butăcel este o mai veche cunostinta a oamenilor legii. Si nu doar din Romania ci si din Italia. A fost poreclit de catre carabinieri ”maniacul din Brenta” dupa ce a agresat sexual patru femei iar pe una dintre ele a si violat-o. Incidentele s-au petrecut in urma cu 4 ani la Padova. Atunci fost condamnat la 5 ani de inchisoare. O parte din pedeapsa a executat-o in Italia iar apoi a fost extradat si transferat la Poarta Alba, de unde a si fost eliberat anul trecut. Acum se va intoarce, cel mai probabil din nou, in spatele gratiilor.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>