Menu

Social
ANGAJĂRI ÎN POLIȚIE

Se fac angajări în Poliția Buzău! Inspectoratul de Poliţie a demarat procedurile privind organizarea unor concursuri pentru încadrarea a 14 posturi vacante de polițist și personal contractual, prin recrutare din sursă externă. Înscrierile se fac în perioada următoare dar concursul va avea loc în martie.

Inca o sansă pentru tinerii care vor să îmbrace haina de polițist! 770 de posturi de polițiști și personal contractual sunt scoase la concurs în această perioadă, de către Inspectoratul General al Poliției Române. Dintre acestea, 14 sunt în judeţul Buzău. Înscrierea candidaților pentru posturile de ofițeri și subofițeri se va face până vineri, 19 ianuarie, iar cea pentru personal contractual se desfășoară până vineri, 26 ianuarie.

Detalii despre concursul pentru ocuparea celor 14 posturi de ofițeri, subofițeri și salariați civili au fost publicate pe pagina de internet a IPJ Buzău, bz.politiaromana.ro, la secțiunea Carieră.

 

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>