Menu

Social
MULTE RĂCELI

Iarna nefiresc de caldă are şi părţile ei rele: temperaturile prea mari au condus la un număr record de viroze şi pneumonii. La Spitalul din Rm.Sărat au ajuns zeci de pacienți cu astfel de afecțiuni, cele mai frecvente fiind la copii și bolnavi cronici. Pentru a evita, pe cât posibil, îmbolnăvirile, medicii recomandă oamenilor să evite locurile aglomerate și să se îmbrace corespunzător pentru sezonul rece.

2018 a debutat cu garzi extrem de aglomerate pentru medicii de la Spitalul Municipal Rm. Sarat. La medicina interna au fost zile in care s-au prezentat zeci de pacienti, multi dintre ei cu diverse afectiuni respiratorii. Oamenii au ajuns la spital cu tuse, dureri musculare sau febră, toate aparute pe fondul vremii inselatoare, cu temperaturilor mai mari decat in mod obisnuit. Pentru a evita, pe cât posibil, îmbolnăvirile, medicii recomandă oamenilor să evite locurile aglomerate și să se îmbrace corespunzător pentru acest sezon, anumite categorii de persoane fiind extrem de expuse la afectiuni respiratorii.

Cum suntem abia la jumatatea iernii, medicii se asteapta ca numarul persoanelor afectate de viroze si pneumonii sa fie in continuare in crestere. Acestia recomanda pacientilor sa se prezinte la control de la primele simptome de boala si sa nu se trateze dupa ureche.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>