Menu

Social
BLOC ÎN FLĂCĂRI

S-a dat alarma noaptea trecută în stațiunea Mamaia, când un bloc nou-nouț a fost cuprins de foc. Flăcările au izbucnit într-un apartament închiriat de câțiva studenți străini iar ceilalți locatari au sunat imediat la 112. Din fericire nu au fost victime iar intervenția pompierilor a fost de succes.

Blocul cuprins de foc se afla in Mamaia pe malul lacului Sutghiol si este construit recent. A fost invaluit in fum in cateva minute de la izbucnirea focului la etajul 2 si imediat echipele de urgenta au directionat doua masini de intervetie cu apa si spuma. Cea mai mare continea 9 tone de apa. Pompierii au evacuat toti locatarii ca masura de precautie. S-a mers din usa in usa, din casa in casa, pentru ca noaptea fiind nu se stia daca toata lumea a auzit ordinul de evacuare. A fost adusa si o auto-scara pentru evacuare la mare inaltime in caz ca ar fi fost nevoie.

Din fericire nu au existat victime printre locatari. Studentii care locuiau in apartamentul cuprins de foc au iesit singuri din casa cand si-au dat seama ca nu pot stinge singuri incendiul. Se pare ca un scurt circuit masiv la instalatia electrica a provocat dezastrul, iar ancheta investigatorilor va trebui sa indice exact cine se face vinovat de izbucnirea focului.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>