Menu

Social
EROII ZILEI

Doi tineri sunt eroii zilei la Constanța după ce în urmă cu două seri au reușit să prindă un hoț care tocmai ce furase poșeta unei femei. Băieții s-au mobilizat și au reușit să îl înhațe până la sosirea polițiștilor. Astăzi ei fost felicitați de conducerea poliției municipiului Constanța și au primit chiar și o diplomă de recunoaștere a spriritului civic de care au dat dovadă.

Marian si Cosmin sunt doi tineri pentru care ziua de 10 ianuarie nu va fi uitata cu siguranta prea usor. In timp ce se aflau in fata blocului au observat o femeie care tipa dupa ajutor. Tocmai ce fusese victima unei talharii. Un individ ii furase poseta de pe umar. Baietii nu au pierdut timpul si impreuna cu alti prieten au fugit dupa suspect iar unul dintre ei a sunat la 112.

 La scurt timp dupa ce l-au imobilizat pe individ, la fata locului au sosit si doua echipaje de politie care l-au incatusat pe individ. Cosmin nu este la prima fapta de aceste gen. Si anul trecut a mai prins un infractor insa este pentru prima oara cand politia le recunoaste meritele. Tinerii cred ca toti cetatenii care sunt martori ai unor incidente de acest gen ar trebui sa intervina si sa ajute.

 Individul, in varsta de 33 de ani este vecin cu victima. Locuieste cu chirie la scara alaturata. Le-a spus politistilor ca avea nevoie de bani ptr  medicamente, fiind bolnav de diabet. Barbatul a fost arestat ptr 30 de zile.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>