Menu

Social
CĂZUȚI PE GHEAȚĂ

Vremea nefavorabilă a făcut o mulțime de victime la Constanța. A nins, primul strat a înghețat, iar poleiul format astfel le-a venit de hac – în câteva ore – multor constănțeni. Au ajuns la spitalul de urgență cu zecile, în doar câteva ore. Pacienții diagnosticați cu traume minore nu au necesitat internare, în schimb cei care au suferit fracturi au fost spitalizați.

A nins zilele trecute si la malul marii, iar stratul de zapada a acoperit pojghita de gheata, ascunand pericolul real. Trotuarele dar si carosabilul a fost adevarate patinoare, pentru cei iesiti afara, dupa lasarea serii. Odata cu lasarea intunericului victimele ghetii au inceput sa apara la Urgenta Spitalului Judetean.

Pana si cele mai pesimiste asteptari ale medicilor de garda au fost intrecute de realitate: in cateva ore 17 bolnavi au ramas internati. Restul au primit ingirjiri medicale si au fost trimisi acasa. În momentul de față toate paturile din secția Ortopedie Traumatologie sunt ocupate. Cei mai mulți dintre pacienți au peste 60 de ani. Dintre diagnostice, cele mai frecvente sunt fracturile de col femural, de gambă și de gleznă.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>