Menu

Social
GER SCUMP

vlcsnap-2015-02-03-17h44m08s75     Gerul din ianuarie ii ustura acum pe romani la buzunare. La Rm. Sarat, proprietarii care isi incalzesc locuintele cu gaze naturale spun ca ultimele facturi au valori mai mari decat cele din luna decembrie. Deoarece cheltuielile sunt greu de achitat, oamenii incearca sa faca economii la caldura profitand de vremea buna din ultimele zile.

Multi dintre locatarii blocurilor din Rm. Sarat isi incalzesc locuintele cu centrale termice sau convectoare. Temperaturile extrem de scazute, inregistrate la inceputul lunii ianuarie, i-au determinat pe acestia sa tina deschise aproape continuu sursele de incalzire. Consumul de gaze naturale, dar si cel de energie electrica, a crescut, iar facturile sunt mai mari fata de cele emise in luna decembrie. Si cei care stau la case si au sobe pe gaze au de platit sume mari la incalzire. Ceva mai mult noroc, au persoanele care si-au izolat termic locuintele. Doamna Veta isi incalzeste apartamentul cu un convector si are de platit pentru luna ianuarie 98 de lei. Valoarea facturii este insa mult mai mica fata de iarna trecuta cand nu avea izolata locuinta. Cum facturile la incalzire sunt greu de achitat, oamenii incearca sa faca economii la caldura, profitand de vremea buna din aceste zile.

Factura la gaze naturale pe luna ianuarie, pentru cei care locuiesc in apartamente cu doua camere si au montate centrale termice ajunge pana la 600 de lei.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>