Menu

Sport
RĂSCUMPĂRARE SCUMPĂ

Ianis Hagi îi va aduce Fiorentinei 30% din preţul următorului său transfer de la Viitorul, susţine presa italiană. Fiul lui Gică Hagi a fost răscumpărat de campioana României de la formaţia toscană, după un sezon şi jumătate în care nu a reuşit să se impună.

Fiorentina a primit 2 milioane de euro, aceeaşi sumă pe care a plătit-o în vara lui 2016 pentru a-l cumpăra pe Ianis. În plus, echipa italiana a obţinut un procent de 30% dintr-un transfer ulterior. Iniţial, s-a speculat că Fiorentina va primi 20, cel mult 25% dintr-un evetual transfer viitor al lui Ianis Hagi. În perioada petrecută la Fiorentina, Hagi jr. a evoluat în special la formaţia Primavera a clubului. La echipa mare, a bifat doar 48 de minute, toate în sezonul trecut din Serie A, împotriva lui Cagliari şi a Pescarei.

Deşi nu a fost folosit aproape deloc, oficialii grupării viola susţin că prestaţiile şi cota de piaţă ale lui Ianis au crescut în Italia, astfel că nu au acceptat doar recuperarea investiţiei iniţiale.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>