Menu

Sport
MANEA, LA DACIA

Buzoianul Alin Manea va evolua la divizionara secundă Dacia Unirea Brăila. Tânărul fotbalist a fost împrumutat de CS U Craiova la gruparea brăileană până la finalul acestei ediții de campionat. În prima parte a sezonului, Manea fusese împrumutat la Sportul Snagov, formație pentru care a bifat 14 meciuri.

Alin Manea, cel mai promițător produs al fotbalului buzoian, va evolua, până la finalul sezonului, la formația Dacia Unirea Brăila. Buzoianul a fost împrumutat de CS U Craiova la gruparea brăileană alături de Sorin Sima, un alt tânăr jucător valoros.
Dacia Unirea Brăila se află pe locul 18 în Liga a doua, loc retrogradabil, cu doar 18 puncte acumulate în 21 de etape.
Produs al Școlii de Fotbal Șoimii Buzău, condusă de Dan Tulpan, Alin Manea, în varstă de 21 de ani, este un obișnuit al loturilor naționale de juniori, iar în toamna lui 2016 a fost convocat în premieră la Naționala Under 21 a României. Manea a jucat şi în tricoul primei echipe a celor de la CS U Craiova, debutând în 2016 într-un meci cu Viitorul Constanța.

În prima parte a sezonului actual, el a evoluat în 14 meciuri pentru divizionara secundă Sportul Snagov.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>