Menu

Cultural
INVITAȚIE LA TEATRU

Buzoienii sunt invitați la teatru la început de an! Aceștia îi pot urmări pe Claudiu Bleonț și Magda Catone, în piesa de excepție ,,Un bărbat și mai multe femei,,, programată pe 25 ianuarie, în sala de spectacole a Consiliului Județean Buzău. Spectacolul  antrenează publicul într-un amalgam de stări contrarii şi ridică întrebarea: ,,Până la urmă, cine conduce, bărbatul sau femeia?,,.

Pe 25 ianuarie, buzoienii, iubitori de teatru au ocazia să îi vadă, pe scena Consiliului Judetean Buzau, pe actorii Claudiu Bleont si Magda Catone în spectacolul de exceptie ,,Un barbat si mai multe femei”, de Leonid Zorin. Piesa abordează, într-o manieră comică, eternul conflict dintre bărbat şi femeie, bazat pe lupta pentru supremaţie în relaţiile de cuplu. Acţiunea îl plasează pe Gavrunski, personaj interpretat de Claudiu Bleonţ,  ca victimă timidă a sistemului birocratic, atunci când i se cere o adeverinţă pentru permisul de conducere de amator.

Pe parcursul piesei Gavrunski trece de la anxietate la extaz, de la ură la iubire, de la teamă la pasiune, toate aceste trăiri fiind trezite de o singură femeie, care intruchipeaza opt tipologii. Magda Catone interpretează pe rând,  femeia resemnată (soţia), femeia isterică şi acuzatoare (medicul psihiatru), femeia ipohondră (angajata de la resurse umane), femeia bărbat (călătoarea din tren), femeia poet (colega de sanatoriu) şi încă alte trei tipologii clasice.

Spectacolul ,,Un barbat si mai multe femei,, programat pe  25 ianuarie, va incepe la ora 19.30, in sala Consiliului Judetean Buzau. Biletele se pot procura de la Teatrul George Ciprian, iar informatii se pot obtine de la numarul de telefon: 0748 301 685.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>