Menu

Social
SĂRBĂTORI LINIȘTITE

Sărbătorile de iarnă au fost mai liniștite față de anii trecuți, iar numărul sancțiunilor aplicate este mai mic. O spun oamenii legii, din Rm. Sărat, care nu au mai fost nevoiți să scoată chitantierele de amenzi ca altădată. Polițiștii locali i-au sancționat în perioada Crăciunului și a Anului Nou doar pe cei care au consumat alcool și au deranjat ordinea și liniștea publică.

Inainte de Craciun si Revelion, politistii locali din Rm Sarat au fost impartiti in dispozitive atat la compartimentul de circulatie rutiera, cat si la cel de ordine si linistea publica. In ajunul sarbatorilor, cei de la rutiera au iesit în intersecțiile cele mai aglomerate si au dirijat traficul pentru a evita ambuteiajele. Si de Revelion agentii locali au fost in strada pentru a asigura buna desfasurare a spectacolului organizat de autoritati, eveniment urmat de focul de artificii.

De sarbatori, amendati au fost doar cetatenii care au consumat alcool, iar apoi au facut scandaluri si au deranjat ordinea si linistea publica. Spre deosebire de anul trecut si numarul apelurilor telefonice primite de Politia Locala a scazut. Putini locatari de la bloc au mai reclamat faptul ca vecinii lor, care petrec, au dat muzica prea tare.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>