Menu

Social
LUCRARI DE REPARATII LA PRIMARIA RM. SARAT

vlcsnap-2015-02-03-18h59m30s235Lucrari de reparatii la Primaria Rm. Sarat. Nu este vorba insa de reabilitarea integrala a imobilului, declarat monument istoric, ci doar de amenajarea unuia dintre birourile, de la parterul cladirii, aflat intr-o avansata stare de degradare. In viitor, Primaria ar putea fi reabilitata printr-un proiect finantat cu fonduri europene.

La inceputul acestei saptamani, cateva schele au fost ridicate in preajma Primariei Rm. Sarat, iar cativa muncitori s-au apucat de reparatii. Este vorba despre lucrari de reabilitare a unuia dintre birourile situate la parterul cladirii. Autoritatile spun ca se vor face doar reparatii pentru buna fiunctionare a activitatii, chiar daca imobilul Primariei, vechi de peste 100 de ani, prezinta numeroase semne de degradare. O reabilitare completa a cladirii se poate realiza doar cu fonduri europene.

Anul trecut, reprezentantii Primariei Rm. Sarat au luat decizia de a restrictiona traficul in zona, dupa ce o comisie care a evaluat cladirea le-a avertizat in privinta consecintelor pe care le-ar putea avea trepidatiile asupra imobilului.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>