Menu

Social
VÂNT PUTERNIC

Sute de balize antiorbire de pe autostrada Soarelui au fost rupte de vânt. Nu este prima dată când se întâmplă acest lucru. Furtuna de la malul mării a răsturnat și un TIR pe noul pod de la Agigea.

Vantul puternic a smuls parapetii antiorbire de pe Autostrada A2. Piesele verzi sunt din plastic iar rafalele de vant de 70 km/h i-a maturat ca pe chibrituri. Cei mai multi au fost smulsi in zona Siminoc – Medgidia .Tot in Constanta, la orele pranzului, vantul s-a intetit la maxium incat a daramat gardul de caramizi al unei curti parasite, peste o masina. Masina a fost distrusa in totalitate dar din fericire nu sunt victime pentru ca nu era nimeni in ea. Incidentul a avut loc pe strada Ștefan Mihăileanu din Constanța.

Furtuna de la malul marii a rasturnat si un TIR pe noul pod de la Agigea. A suflat atat de tare incat a cuclat mastodontul cu remorca si l-a invartit pe carosabil lasandu-l de-a latul soselei.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>