Menu

Social
COLOANE DE MAȘINI

Un val de ninsoare abundentă s-a abătut peste Valea Prahovei. Traficul rutier a fost dat peste cap în mai multe zone. Pe DN1 și DN1A, în zona montană, a nins abundent și pe carosabil s-a format un strat de zăpadă de 10 cm. Pâna la apariția utilajelor de deszăpezire, pe DN 1 la Sinaia, s-au format coloane pe mai mulți kilometri iar șoferii au așteptat mai bine de o oră până au reușit să plece din loc.

Au fost blocaje la Sinaia dupa ce un TIR care a derapat nu a mai putut sa înainteze. Coloana de masini s-a întins pe mai multi km, iar soferii spun ca au stat blocati în trafic mai bine de o ora. Din fericire nu au existat incidente sau accidente rutiere.

Circulatia pe DN73 Valea Mare (judetul Arges) – Fundata (judetul Brasov) si DN1 Brasov – Predeal (judetul Brasov) a fost restrictionata pentru masinile de tonaj.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>