Menu

Social
TIGĂI DE 20.000 DE EURO

Doi bătrâni au rămas fără 20.000 de euro după ce au primit în casă doi escroci care pretindeau că vând vase de inox. S-a întâmplat în Buzău, iar hoții au procedat ca la carte: au urmărit victimele să vadă de unde iau banii pentru cumpărături, apoi au acționat în câteva minute. Acum, ei sunt căutați de polițiști.

Sotii Ciurea, oameni trecuti de 70 de ani, au fost victimele unor escroci care i-au pacalit ca vând vase din inox. Batrânul a fost abordat de trei necunoscuti cu suflet mare, care i-au propus sa îl duca acasa, în comuna buzoiana Sageata, cu masina lor. Doi dintre cei trei escoci l-au însotit pe batrân pâna în casa, pentru a-i oferi un set de tigai si oale la super-oferta. În timp ce batrânul era prins în negocieri, celalalt a urmarit-o pe femeie de unde ia banii pentru plata vaselor.

Batrânii au realizat ca au fost jefuiti când infractorii erau deja departe. Oamenii spera acum ca imaginile surprinse de camerele de supraveghere din sat sa ajute la prinderea hotilor. Batrânii jefuiti strângeau bani ca sa cumpere un apartament în Bucuresti pentru fiul lor.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>