Menu

Social
TEHNICĂ NOUĂ

Pompierii buzoieni vor primi și în 2018 tehnică nouă de intervenție. Vestea a fost dată astăzi de adjunctul șefului Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, colonelul Cezar-Mihai Damian, prezent la Buzău la bilanțul pompierilor. Printre noile achiziții ale ISU Buzău se vor număra autospeciale cu apă și spumă, autoscări mecanice dar și alte utilaje care vor ușura munca pomperilor.

Anul 2017 nu a fost unul deloc ușor pentru pompierii buzoieni. Zilnic, pompierii au acționat, la 21 de intervenții. Adjunctul inspectorului șef al IGSU, colonelul Cezar-Mihai Damian, a adus vesti bune pentru pompierii buzoieni. ISU Buzău va fi dotat și in acest an cu tehnică nouă, autospeciale cu apă și spumă, autoscări mecanice dar și alte utilaje care vor ajuta ușura munca pomperilor.

Prefectul judetului Buzău, Carmen Ichim, le-a mulțumit pompierilor buzoieni pentru ajutorul dat oamenilor aflati in necaz. Potrivit ISU Buzău, în 2017, in judet au avut loc 388 de incendii, majoritatea în mediul rural, care s-au soldat cu 4 morți și 12 răniți, dar și pagube materiale în valoare totală de 4,5 milioane de lei.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>