Menu

Sport
NOI PERFORMANȚE REMARCABILE

Atleta Marina Baboi, cea mai bună sportivă buzoiană a anului trecut, a început 2018 cu noi performanţe uimitoare! In cadrul primului Grand Prix indoor al anului, buzoianca a reușit să câștige proba de 60 de metri plat la trei categorii – seniori, tineret și juniori I. Mai mult, în calificări, Baboi a reușit să stabilească un nou record care o plasează în fruntea atletismului european, la nivel de tineret și juniori.

Primul Grand Prix indoor al sezonului rezervat seniorilor, tineretului şi juniorilor I, a avut in weekend, în sala de atletism ,,Lia Manoliu” din București. Marina Baboi a luat startul în proba de 60 de metri plat şi a reuşit să se impună la toate cele 3 categorii! Atleta legitimată la LPS Buzău și CSA Steaua Bucureşti, a alergat în calificări 7,40 secunde, cel mai bun timp din România în ultimii 4 ani în această probă. Totodată, timpul de 7,40 secunde obtinut la primul Grand-Prix indoor pe distanţa de 60 de metri o plaseză pe Marina Baboi în fruntea clasamentului european al probei la categoriile tineret şi juniori I! În urma acestui succes, buzoianca este lider european la tineret Under 23 şi juniori 1 Under 20!

În 2017, atleta buzoiană, lideră a sprintului românesc indoor, a cucerit nu mai puţin de 12 titluri de campioană naţională şi patru titluri de campioană balcanică Under 23!

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>