Menu

Administrativ
GRABĂ LA ÎNCHIRIEREA PARCĂRILOR

Grabă la închirierea parcărilor de reședința din Rm. Sărat! Zilnic zeci de persoane își reînnoiesc contractele, iar până în prezent, 40 la sută din cele aproximativ 2.600 de locuri de parcare au fost închiriate. Taxa pentru folosirea parcării de reședință a crescut cu 10 lei față de anul trecut și poate fi achitată până la finalul luni februarie.

Lipsa unui loc de parcare tinde sa devina o problema si la Rm Sarat in conditiile in care numarul masinilor este in continua crestere. O stiu si proprietarii de autoturisme din oras, care incepand cu 12 ianuarie s-au grabit sa isi  plateasca taxa de inchiriere a locurilor de parcare. Valoarea taxei pentru folosirea parcarilor de resedinta a crescut anul acesta. Suma care trebuie achitata pentru un loc de parcare este de 120 de lei pe an.

Incepand cu 1 martie, societatea Acvaterm din Rm. Sarat  va trimite notificari catre cei care detin un loc de parcare pentru a clarifica daca mai doresc prelungirea contractului sau daca locul poate fi atribuit altcuiva.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>