Menu

Cultural
MICA UNIRE PE PATINE

Mica Unire va fi sărbătorită pe patine la Rm. Sărat! Mâine, în jurul prânzului, cetățenii sunt invitați la patinoar, pentru a face Hora Unirii pe gheață. Toți cei care vor veni cu stegulețe tricolore vor primi patine gratuit și vor avea accesul liber pe patinoar.

Implinirea a 159 de ani de la Unirea Principatelor Romane va fi marcata maine la Rm. Sarat printr-un program special organizat de autoritati. Si reprezentantii patinoarului, amenajat in spatele Primariei, le-au pregatit ramnicenilor o surpriza. Toti cei care vor veni in jurul pranzului la patinoar sunt invitati la Hora Unirii pe gheata. Patinele sunt gratuite, la fel si accesul, insa cu o conditie.

Reprezentantii patinoarului doresc ca un numar cat mai mare de cetateni sa vina pe gheata pentru ,,a da mana cu mana,, si a se bucura de aceasta sarbatoare. Si anul trecut, ramnicenii care au venit cu stegulete tricolore au primit patine gratuite si s-au prins in hora pe gheata la sarbatoarea Micii Uniri.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>