Menu

Social
TRENUL UNIRII

Trenul Unirii, tras de o locomotivă tricoloră, a plecat astăzi dimineaţă din București spre Iaşi. La ora 7.40, garnitura a ajuns și în Gara Buzău. Un grup de biciclişti s-a urcat în tren pentru a ajunge a ajunge la Iaşi și a se prinde în Hora Unirii.

Trenul Unirii a plecat  in acestă dimineaţă la ora 5.48 din Gara de Nord Bucureşti spre Iaşi, remorcat de o locomotivă tricoloră. Trenul a oprit in mai multe stații, iar la ora 7.40 a ajuns in Gara Buzău. Multi buzoieni au venit dimineata in Gara ca sa vada garnitura Tricolora. Trenul a avut ca pasageri si un grup de bicicliști care au vrut sa ajunga la Iași pentru a se prinde in Hora Unirii. Aceștia au coborât din tren și s-au pozat langa garnitura tricolară,  alături de angajații CFR și alți călători.

CFR  Călători a sarbatorit, astfel, 159 de ani de la Unirea Principatelor Române sub conducerea lui Alexandru Ioan Cuza, moment istoric cunoscut si ca Mica Unire.

 

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>