Menu

Social
BOMBOANE CU VIERMI

Clienții ai unui magazin sătesc din județul Buzău au mâncat zilele acestea bomboane de pom cu… viermi. Unul dintre consumatorii ghinioniști a mers la OPC pentru a le pune pe masa inspectorilor punga cu dulciurile expirate. Comisarii au declanșat o anchetă imediat ce s-au convins cu ochii lor cum colcăie viermii sub stratul de ciocolată.

Sesizarea venită marți după-amiază din partea unui localnic din Gherăseni i-a lăsat fără cuvinte până și pe experimentații comisari de la Protecția Consumatorului. Viermișorii găsiți în bomboane și bonul care dovedește sursa produselor au fost argumente suficient de grave, astfel încât o echipă de la Protecția Consumatorului  Buzău să se pună imediat în mișcare. Comisarii OPC au descins la magazinul sătesc din Gherăseni care a vândut bomboanele expirate în urmă cu câteva zile însă au găsit stocul epuizat.

Sătenii care s-au strâns în fața magazinului pe durata controlului au sarit în apărarea comerciantului acuzat că vinde bomboane pline cu viermi. Patronul buticului incriminat spune că s-a aprovizionat cu bomboane vrac înainte de sărbători și nu a verificat data de expirare. Comisarii OPC încearcă să ajungă până la distribuitorul dulciurilor, chiar și la producător, pentru a afla dacă mai există în depozite loturi de bomboane alterate.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>