Menu

Sport
CONTRACTE PE VIAȚĂ

Doi jucători pot considera că au contract pe viaţă la FCSB. Este vorba despre Mihai Pintilii şi proaspătul revenit Cristi Tănase, pe care Gigi Becali i-a anunţat că pot rămâne în cadrul clubului la finalul carierei.

Patronul roş-albaştrilor susţine că Tănase nu va fi titular în echipa lui Nicolae Dică, dar îl pregăteşte deja pentru o funcţie de oficial, după ce se va retrage. Şi Pintilii ar urma să rămână în staff-ul vicecampioanei. Transferat de la FC Argeş în 2009, Cristi Tănase a rămas la Steaua până în 2015, perioadă în care câştigat trei titluri, două Cupe ale României, o Supercupă a României şi o Cupă a Ligii.

Mihai Pintilii a fost adus de la Pandurii în 2012 şi a evoluat pentru roş-albaştri până în 2014, revenind apoi la începutul anului 2016. Are două titluri, o Supercupă a României şi o Cupă a Ligii alături de actuala vicecampioană.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>