Menu

Social
SEDII ISU MODERNIZATE

Sediile pompierilor din Buzău și Rm. Sărat ar putea intră în reabilitare în acest an. Conducerea Inspectoratului General pentru Situații de Urgență a anunțat că se fac demersuri în această perioadă către Compania Națională de Investiții, pentru alocarea de fonduri necesare derulării lucrărilor.

Vești bune, la început de an, pentru pompierii din județul Buzau. Atât sediul ISU Buzău, cât și cel al Detașamentului de pomperi Rm. Sărat vor intra în reabilitare în acest an. Anunțul a fost făcut zilele trecute de conducerea IGSU.  Dacă sediul ISU va fi modernizat prin fonduri alocate de Compania Națională de Investiții, imobilul in care funcționează Detașamentul de pompieri Rm. Sărat va fi reabilitat printr-un proiect derulat împreună cu Banca Mondială.

Detaliile proiectelor de reabilitare ale celor două sedii nu s-au făcut incă publice, însă lucrările vor viza, mai mult ca sigur, izolarea  termică a clădirilor, recompatimentări dar și modernizarea garajelor.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>