Menu

Social
AUTORIZAȚII PENTRU AVIZARE

Efectuați servicii de transport persoane în regim taxi în Rm. Sărat? Atunci trebuie să știți că până pe 15 februarie, trebuie să vă vizați autorizațiile de funcționare pentru anul 2018. Taximetriștii care nu vor respecta termenul prevăzut de lege, vor avea autorizațiile suspendate pe o perioadă de trei luni. Dacă nici în acest timp, nu vor ajunge la Primărie pentru a le viza, documentele care le permit funcționarea, vor fi retrase.  

Procedura de vizare a autorizatiilor de functionare ale firmelor de transport persoane in regim de taxi, din Rm. Sarat, a inceput pe 6 ianuarie. Pana in prezent, zeci de taximetristi au trecut deja pe la sediul Primariei si si-au vizat autorizatiile pentru anul 2018. Reprezentantii Primariei spun ca pana pe 15 februarie toti taximetristii ar trebui sa-si vizeze documentele care le permit functionarea, in caz contrar acestia risca sa aiba autorizatiile suspendate sau chiar retrase.

In prezent, la Rm. Sarat, sunt eliberate 150 de autorizatii de taxi, iar detinatorii acestora trebuie sa le vizeze cat mai repede.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>