Menu

Social
GEST ȘOCANT

Dramă în familia unei tinere din Buzău care şi-a pus capăt zilelor, miercuri noapte, înghiţind un pumn de medicamente. Diana avea 22 de ani şi era mămica unei fetiţe de un an. Prietenii au aflat despre tragedie chiar de pe contul de Facebook al fetei care s-a sinucis, printr-o postare făcută de soţul ei. Tânăra încercase și acum cinci ani să îți ia viața, fiind salvată de către medici! Poliţia a dechis o anchetă!

Diana Merişan locuia cu soţul ei şi fetiţa acestora, în vârstă de un an, în acelaşi bloc cu părinţii săi, pe care îi vizita des, aşa cum s-a întâmplat şi miercuri seară. După ora 22.00, fata a fost găsită într-una dintre încăperi în stare de leşin, moment în care unul dintre părinţi a sunat la 112. A fost preluată în stare de inconştienţă de salvare şi adusă la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Buzău.

La ora 1.00 noaptea, medicii au declarat decesul tinerei. Apropiaţii Dianei Merişan sunt de părere că o depresie puternică ar fi împins-o pe fată la suicid, gest la care a recurs fără să mai ţină cont nici măcar de existenţa fetiţei sale de un an. Tânăra încercase și acum cinci ani să îți ia viața, însă atunci medicii au reusit s-o salveze!

Diana provine dintr-o familie cu posibilităţi materiale reduse, ambii părinţi fiind pensionaţi medical.  Poliţia a început o anchetă pentru a stabili împrejurările care au condus-o pe tânără să facă acest gest.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>