Menu

Social
RECORD LA PERMISE REȚINUTE

Amenzi usturătoare și nenumărate permise auto reținute. Aceasta este rețeta folosită, anul trecut, de Poliția Rutieră buzoiană pentru a reduce numărul de accidente rutiere grave pe șoselele care tranzitează județul. În 2017, polițiștii de la Serviciul Rutier au dat amenzi şi au ridicat permise de conducere în număr record.

Șoferii care tranzitează județul trebuie să se gândească de două ori înainte de a călca pedala de accelerație prea tare. O arata bilantul Poliției buzoiene pentru anul 2017, cand agentii de la Rutieră au reținut un număr record de permise auto șoferilor foarte grăbiți. Aproape 5.000 de conducători auto au rămas pietoni la Buzău pentru că au încălcat flagrant legea!

Pentru prima dată după mulți ani, numărul accidentelor de circulație mortale este în scădere în județul Buzău. Și în 2017, principalele cauze ale evenimentelor rutiere au fost indisciplina pietonală şi viteza excesivă. În județul Buzău, cele mai multe evenimente rutiere se produc pe drumul European 85, tronsonul Buzău – Rm. Sărat.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>