Menu

Sport
14 ZILE DE FOC

FCSB nu a câştigat niciun amical în această iarnă. În acest timp Lazio, adversara din „şaisprezecimile” Europa League, merge cu motoarele turate. Echipa italiană nu a mai pierdut de 8 meciuri şi are 3 victorii consecutive în campionat. Până la duelul din Europa, FCSB va juca doar două meciuri oficiale. Lazio va ajunge la 7.

FCSB are 14 zile în care poate juca soarta întregului sezon. Seria infernală începe pe 3 februarie cu Gaz Metan Mediaş în campionat, iar peste o săptămână urmează duelul cu CFR Cluj. Pe 15 februarie este prima manşă cu Lazio, pe teren propriu, iar pe 17 februarie se dispută partida cu Dinamo. În cele 3 meciuri din campionat, Nicolae Dică nu-l va putea folosi pe Harlem Gnohere. Golgheterul campionatului a fost suspendat 3 etape după cartonaşul roşu primit la partida Viitorul din finalul anului trecut. Adversara FCSB din „şaisprezecimile” Europa League, Lazio, se află pe locul 3 şi este supriza campionatului italian.

Trupa din peninsula are cel mai bun atac şi a reuşit să înscrie 56 de goluri în 21 de partide.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>