Menu

Sport
MECI TRĂIT INTENS

Stere Halep a urmărit cu sufletul la gură finala de la Australian Open, sperând ca Simona să câştige primul titlu de Grand Slem din postura de ocupanta locului 1 mondial. Tatăl tenismenei a trecut prin 3 ore de coșmar presărate cu bucurie, tristețe, resemnare și speranță.

Asa a intrat dimineata la ora 10 Stere Halep, in cafeneaua pe care o detine Simona in orasul de malul marii. Il asteptau rudele si cativa prieteni cu care vede mai mereu meciurile foarte importante ale fiicei sale. Meciul Simonei Halep cu Caroline Wozniacki  a provocat momente speciale în cafeneaua Simonei Halep.

Iar Stere Halep, tatăl celei mai bune sportive a lumii, a trăit la mare intensitate cele mai importante schimburi de mingi. Mama Simonei a fost în tribune, la Melbourne, asa ca tatal ei a trait tensiunea la cote maxime singur la Constanța. Nu i-a fost deloc usor: mingile importante pe care Simona Halep le-a pierdut ori le-a ratat i-au dat mult de furca lui Stere, la Constanta.

Miza a fost mare și pentru Caroline Wozniacki, în prezent locul 2 WTA, care acum redevine noul număr 1 mondial și câștigă, în premieră, un titlu de Grand Slam. I-au trebuit aproape 10 ani de la precedenta „încoronare”. 16 săptămâni a rezistat Simona Halep pe locul 1 în clasamentul celor mai bune jucătoare de tenis din lume, o performanță nemaiatinsă până acum de o sportivă din România. Specialiștii sunt de părere că Simona Halep este pregătită din toate punctele de vedere să revină oricând. Pentru că după finala de la Melbourne, Halep nu seamănă cu o învinsă.

 

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>