Menu

Sport
LOTURI VALOROASE

FCSB are cel mai scump lot din Liga 1. Conform estimărilor, jucătorii pregătiți de Nicolae Dică valorează 27,8 milioane de euro. Pe locul doi se află liderul campionatului. CFR Cluj are fotbalişti cotaţi la 20,5 milioane de euro după ce în această iarnă a plătit 2,5 milioane de euro pe transferuri. Cele mai scumpe achiziţii ale ardelenilor sunt Alexandru Ioniţă (1 milion de euro) și Valentin Costache (800.000 de euro).

Jucătorul cel mai valoros din liga 1 este Constantin Budescu. „Decarul FCSB” are o cotă de 2,3 milioane de euro. Gigi Becali a cerut 7 milioane pentru Alibec, dar după problemele din ultimul sezon, atacantul este evaluat la 2,2 milioane de euro. Pe locul 3 se află Florin Niță (FCSB) și Alexandru Băluță (CS U Craiova) , ambii cu 2 milioane de euro. Cel mai bine cotat jucător de la CFR Cluj este Alex Ioniță. A fost cumpărat cu 1 milion de euro, dar acum costă 1,5 milioane.

Deac și Țucudean sunt evaluaţi la 1,4 milioane, Manea și Boli la 1,3 milioane. Cea mai mare creștere o are Cristi Manea. Când a fost transferat de CFR Cluj, fundaşul dreapta valora doar 450.000 de euro.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>