Menu

Sport
EGAL ÎN PRIMUL AMICAL

Egal pentru CSM Rm. Sărat în primul meci de verificare pentru pregătirea returului! Partida disputată în compania formației de Liga a IV-a Brăila, Viitorul Ianca, s-a încheiat cu scorul de 3-3. Antrenorii râmnicenilor au folosit în acest meci întreg lotul avut la dispoziție.

Aflați în plină perioadă de pregătire a returului, fotbaliștii de la CSM Rm. Sărat au susținut sâmbătă, pe teren propriu, un prim meci de verificare, în compania formației de Liga a IV-a Brăila, Viitorul Ianca. Disputată pe un teren acoperit de zăpadă și pe o ceață densă, partida a oferit câteva faze frumoase, dar și răsturnări de scor. După ce brăilenii au dezghețat tabela în minutul 11, râmnicenii au reușit să revină și să preia conducerea cu 2-1, însă scorul pauzei a fost unul nedecis, 2-2. Roman și compania au ieșit mai deciși de la cabine și au preluat din nou conducerea. Oaspeții au reușit să restabilească egalitatea și, totodată, rezultatul final, 3-3, datorită unei lovituri de pedeapsă de la punctul cu var. Pentru râmniceni au marcat Bobe, Crețu și Roman.

În acest prim meci de verificare, Marius Tîrîlă și Sorin Bodoc au folosit întreg lotul avut la dispoziție. Următorul test al râmnicenilor va avea loc în deplasare, pe terenul divizionarei secunde Dacia Unirea Brăila.

 

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>