Menu

Administrativ
OBIECTIVE PENTRU 2018

Achiziționarea de noi mijloace de transport, dar și investiții în forță umană, care vizează creșterea salariilor. Sunt cele mai importante obiective, pe care conducerea societății de Transport Urban Călători, din Rm. Sărat, își propune să le realizeze în 2018. Firma ar putea beneficia anul acesta și de câteva mijloace de transport electrice, prin implementarea Planului de Mobilitate Urbană.

2017 a fost un an bun pentru Societatea de Transport Urban Calatori, din Rm. Sarat. Conducerea firmei a reusit sa achizitioneze un microbuz si doua autobuze noi, dar si un autobuz second hand. Reinnoirea parcului auto va continua si anul acesta, unul dintre obiectivele conducerii fiind achizitionarea de noi mijloace de transport.

Un alt obiectiv stabilit deja pentru 2018 vizeaza cresterea salariilor angajatilor firmei de transport. Daca in 2016 acestia aveau venituri destul de mici, anul trecut salariile au crescut cu 35 la suta, iar lunar angajatii au beneficiat de tichete de masa. Atingerea acestor obiective depinde insa si de bugetul de care va beneficia societatea de Transport Urban Calatori anul acesta. Bugetul pentru anul 2018 urmeaza sa fie aprobat de Consiliul Local, intr-o sedinta care va avea loc cel mai probabil in luna februarie.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>