Menu

Administrativ
FĂRĂ EMOȚII

Instalarea unui nou Guvern și eventuala remaniere a unor prefecți nu creează prea multe emoții în teritoriu. Cel puțin prefectul de Buzău, Carmen Ichim, recunoaște că funcția pe care o deține este temporară și oricând poate fi schimbată. Ea afirmă că în cazul unei demiteri se va întoarce liniștită la meseria pe care a practicat-o înainte de învestire.

Al treilea guvern PSD-ALDE dupa alegerile parlamentare din 2016 , condus de Viorica Dăncilă, ar putea duce si la remanierea unor prefecti din teritoriu. Pprefectul de Buzău, Carmen Ichim, nu-și face griji insa griji constienta ca ocupa o functie temporara.

Buzăul s-a aflat în tabăra care a pierdut războiul intern din PSD dintre gruparea Liviu Dragnea si gruparea Mihai Tudose si nu a mai primit vreun portofoliu de ministru in noul executiv condus de Viorica Dancila. În schimb, multe organizații din Moldova si Ardeal, care l-au sprijinit decisiv pe Dragnea în războiul cu Tudose, au obținut portofolii importante in Guvernul Dancilă.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>