Menu

Social
MOARTE SUSPECTĂ

Un bărbat de 64 de ani și-a găsit sfârșitul în propria locuință, medicii legiști urmând să stabilească dacă a murit de frig sau din alte cauze. Alături de el, în același pat, mai era un bărbat care a ajuns la spital, cu hipotermie și hipoglicemie. 

Un bărbat in varsta de 64 de ani a murit ieri în propria locuință din cartierul brailean Chercea. Acesta a fost găsit fără viață, în pat, alături de el fiind un vecin care îl ajuta să se deplaseze, întrucât victima avea un picior amputat. Vecinul, in varsta de 65 de ani, era mai mult mort decat viu, in stare de hipotermie si hipoglicemic.

Cei doi au fost găsiți în locuință, de un alt vecin, care a sunat la numărul de urgență 112 și a dat alarma. Decedatul a fost transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cauzei morții. Celălalt bărbat a ajuns la spital in stare grava, starea sa fiind critica. In cauza s-a deschis dosar penal pentru moarte suspecta.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>