Menu

Sport
UN NOU PAS SPRE LIGA I

Echipa de handbal a SCM Gloria Buzău va avea de trecut un nou examen pentru a accede în Liga Națională. Elevele lui Romeo Ilie vor întâlni, sâmbătă, în Sala Sporturilor din Buzău echipa Știința București, ocupanta locului 4 în clasamentul seriei I. Partida va începe la ora 14.30.

Liga a doua la handbal feminin programează în weekend o nouă etapă, cea cu numărul 19. Liderul seriei I, SCM Gloria Buzău, va evolua pe teren propriu în compania formației Știința București, ocupanta locului 4 înainte acestei runde. Pentru formația buzoiană, victoria este obligatorie pentru a se risipi orice dubiu în privința promovării în prima ligă. Tehnicianul Romeo Ilie avertizează însă că meciul nu va fi deloc ușor: trupa din Capitală, deși nu mai are același lot valoros ca în ultimii ani, nu a suferit decât trei înfrângeri în acest sezon, dintre care una în fața echipei buzoiene, în turul campionatului.

În cazul unei victorii, SCM Gloria Buzău își va consolida poziția de lider al seriei I, promovarea fiind în proporție de 95 la sută asigurată. Partida SCM Gloria Buzău – Știința București va începe la ora 14.30, intrarea spectatorilor fiind liberă.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>