Menu

Sport
ÎNCĂ UN PAS SPRE PRIMA LIGĂ

Încă o victorie pentru echipa de handbal feminin SCM Gloria Buzău și încă un pas spre prima ligă. Într-un meci din etapa a 19-a a ligii a doua de handbal feminin, buzoiencele s-au impus cu 29-22 în fața formației Ştiinţa Bucureşti. Pentru SCM Gloria Buzău urmează două săptămâni de pauză.

Ocupanta locului 4 in liga a doua de handbal feminin şi cu un parcurs solid în actualul sezon, Ştiinţa a pus reale probleme buzoiencelor, doar în prima jumătate a primei reprize, când bucurestencele s-au aflat mai mereu la conducere pe tabelă. Un reviriment al buzoiencelor pe final a reaşezat lucrurile pe făgaşul normal, iar la pauză SCM Gloria a intrat cu un avans de 4 goluri, 12-8. Cum s-a terminat prima repriză, aşa a început şi cea de-a doua, cu elevele lui Romeo Ilie atacând în valuri poarta oaspetelor. Scorul a început să ia proporţii, cu diferenţe de 7, 8 şi chiar de 9 goluri în favoarea gazdelor, pentru care experienţa unor jucătoare precum Ionela Goran, Alina Horjea şi Anca Ionescu, cu sute de meciuri la nivelul primului eşalon, a făcut şi de această dată diferenţa.

S-a terminat 29-22, cea de-a 18-a victorie la rând pentru echipa buzoiană, pe care o aşteaptă o pauză de două săptămâni.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>