Menu

Social
SUPORTERI IMPLICAȚI ÎN ACCIDENT

Un microbuz cu 20 de suporteri ai echipei de handbal CSM Focșani a fost implicat într-un accident rutier la Călărași. O persoană a fost rănită și transportată la spital.

Accidentul s-a petrecut aseara in municipiul Calarasi, implicate fiind un microbuz si un autoturism. Potrivit politistilor care au facut cercetari la fata locului, se pare că soferul microbuzului a fost cel care a intrat în intersecţie şi nu a acordat prioritate de trecere autoturismului. În urma impactului cele două autovehicule au fost avariate,  iar o persoană a fost rănită.

În microbuz se aflau 20 de persoane,  suporteri ai echipei de handbal CSM Focsani. Din fericire,  niciun pasager nu a fost lovit. Şoferul microbuzului a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ. Poliţiştii fac in continuare cercetări pentru a stabili cum s-a petrecut incidentul rutier.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>